Advies

Wat stop je in een goodiebag voor mannen?

mannen-die-naar-een-conferentie-zijn-gekomen

Heeft jouw mannen evenement een mooie gift die als binnenkomer of afsluiter weggegeven wordt? Een soort piraten achtige buit die soms ook wel een swag bag wordt genoemd. Iedereen houdt van deze gratis swag. Want wie wil nou niet iets voor nop ontvangen?

Deze bedrukte give away goodiebags zijn zelfs één van de weinige dingen waarvan iedere organisator van een evenement met vertrouwen over kan zeggen dat bijna alle aanwezigen ze op weg naar binnen of buiten aan zullen pakken. Dus heeft jouw evenement ook een mooie buit voor de aanwezige mannen?

Wat is een goodiebag precies?

Goodiebags zijn kleine geschenkzakjes of items uit een assortiment. Deze items zijn vaak een succesvolle strategie om bezoekers vanaf het begin van een evenement te verrassen. Om zo direct al een glimlach op hun gezicht te toveren. Zorg er daarbij voor dat deze artikelen nuttig voor je bezoekers zijn en er dus een goede toepassing voor in hun dagelijks leven te vinden is. Stop er ook niets in dat direct afval oplevert. En zorg er wel voor dat er op elk stukje ‘swag’ jouw bedrijfslogo staat afgebeeld. Of bijvoorbeeld een QR code die gebruikers ervan naar jouw website of social media locatie leidt. Dit is immers een geweldige manier om ze met jouw bedrijf te verbinden. Of ze jouw producten online te delen.

Een goodiebag met kleding

Kleding is één van de beste ideeën voor een goodiebag die zowel nuttig als duurzaam moet zijn. Iedereen houdt wel van een gratis t-shirt van een evenement. En er is ook absoluut een hoop ruimte voor jou op een t-shirt te vinden om je bezoekers tot actie aan te zetten. Een ander belangrijk voordeel van kleding is dat het jouw merknaam echt goed verspreid wanneer de bezoekers het buiten dragen.

Baseball caps of petten zijn, net als t-shirts, een kosteneffectief platform. Mannen dragen deze vaker dan vrouwen, dus dit is een perfect item voor evenementen met een overvloed aan mannen. Ze zijn bovendien verstelbaar en passen op de meeste hoofden. Dus hoef je niemand om de maat te vragen.

Portemonnees zijn ook een op mannen gericht accessoire, maar die soms wel wat duur kan zijn. Een duurzame portemonnee zorgt er echter voor dat deze nog lang meegaat.

Een goodiebag met gadgets

Gadgets zijn één van de beste manieren om de aandacht van de deelnemers te pakken te krijgen. Deze gadgets zijn wel een aanzienlijk duurdere giveaway. Maar als ze goed geïmplementeerd worden dan kunnen ze jouw bezoekers wel heel goed tot een actie oproepen. Dit zal jouw resultaat uiteindelijk verbeteren.

Wat ook geweldig aan gadgets is, is dat niemand ze snel weg zal gooien. Enkele nuttige voorbeelden zijn een telefoonoplader, USB geheugenstick of headset. Dat zijn artikelen die bijna gegarandeerd een nuttig doel voor de bezoekers zal hebben.

Een goodiebag met bureau accessoires

Bureau accessoires zijn geweldige ideeën voor swag bags, maar je moet je daarbij wel van één ding goed bewust zijn. Deze items zijn stationair, dit in tegenstelling tot kleding of gadget artikelen. Dus zullen deze artikelen nauwelijks een kamer verlaten waarin ze zich bevinden.

De enige uitzondering hierbij zijn pennen, omdat die nogal flink overal naartoe meegenomen kunnen worden. Pennen zijn dan ook een geweldige manier om jezelf op een kleine, maar effectieve schaal te promoten. Je kunt er zelfs van verwachten dat het vaak (tijdelijk) van eigenaar zal wisselen.

Kladblokken zijn ook geweldige en duurzame giveaway producten. Plus de tumblers zijn een geweldig item voor de wat oudere generaties die flink van het drinken van de fijnere dingen in het leven genieten. Het is echter wel zeer belangrijk om jouw logo er subtiel op te plaatsen.

Andere dingen voor de goodiebag

De goodiebags bestaan echt niet alleen uit de bovenstaande drie soorten producten. Je kunt bijvoorbeeld ook aan een welkomstbrief, snacks, kortingscodes en nog veel meer denken. Dit zijn items die in elke swag bag passen. Items die ongeacht jouw strategie, een geweldige eerste of laatste indruk van het evenement geven.

Er is zonder meer voldoende ruimte in elke goodiebag om de mannelijke bezoekers met feelgood items te overladen. Waardoor deze bezoekers zich meteen welkom en gelukkig voelen. En het kan zo dus ook heel goed zijn dat die directe bevrediging ervoor zorgt dat ze meer over jou gaan tweeten!

Je houd misschien ook van..