Fashion

Comfortabele mannenmode: dit zijn de 3 trends

Je wilt er niet alleen goed uitzien, maar je wilt ook gewoon lekker comfortabel zijn.Gelukkig zijn er steeds meer merken die hierop inspelen en is er een breed scala aan comfortabele kledingstukken op de markt. In dit artikel bespreken we de drie belangrijkste trends op het gebied van comfortabele mannenmode.

Comfortable tracksuits

De tracksuit is de afgelopen jaren enorm populair geworden in de mannenmode. Dit tweedelige pak bestaat uit een trainingsjack en een bijpassende trainingsbroek die samen een mooie outfit vormen. Tracksuits waren oorspronkelijk bedoeld voor sportieve activiteiten, maar zijn nu ook een trendy keuze voor alledaagse outfits. Een tracksuit is zeker niet saai of te erg nonchalant. Met mooie sneakers heb je een mooie urban outfit. Het grote voordeel van een tracksuit is het comfortabele materiaal, vaak gemaakt van zachte stoffen zoals katoen of polyester. Daarnaast biedt een tracksuit voldoende bewegingsvrijheid, waardoor het ideaal is voor mannen die veel onderweg zijn of actief bezig zijn. 

Oversized kleding

Een andere trend op het gebied van comfortabele mannenmode is oversized kleding. Deze relaxte outfits bestaan uit ruimvallende en relaxte items in plaats van strakke en beperkende kledingstukken. Oversized kleding zorgt niet alleen voor een nonchalante en trendy uitstraling, maar biedt ook veel comfort. Denk bijvoorbeeld aan een oversized hoodie, een wijde broek of een ruimvallend t-shirt. Deze kledingstukken geven voldoende bewegingsruimte en zijn perfect voor mannen die zich graag vrij willen kunnen bewegen.

Het leuke aan oversized kleding is dat het gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Draag bijvoorbeeld een oversized hoodie op jeans voor een casual look, of combineer een wijde broek met een aansluitend t-shirt voor een trendy contrast. Met oversized kleding kun je eindeloos experimenteren en je eigen stijl creëren.

Comfortable cardigans

Wil je iets minder urban gekleed gaan, dan is een mooie comfortabele cardigan de perfecte oplossing. Een cardigan kan je mooi dragen met een chino broek of een comfortabele jeans. Dan ben je netjes en comfortabel tegelijkertijd. Dit is vooral ideaal voor als je de hele dag moet werken en je niet per se een pak aan moet. Combineer bijvoorbeeld een dunne cardigan met een T-shirt en jeans voor een casual, alledaagse look.

 

Je houd misschien ook van..