Fashion

Mooie smartwatches: dit zijn de allermooiste

Een mooie smartwatch voor mannen is tegenwoordig zo veel meer dan enkel een uurwerk. De hedendaagse smartwatches bieden namelijk een groot aantal functies die heel erg handig kunnen zijn. Bij het uitkiezen van een smartwatch zou jij je dan ook al snel op al die mogelijke functies richten maar wellicht is voor sommige individuen het ontwerp ervan een stuk belangrijker.

Wat de één echter mooi vindt, kan heel anders zijn van wat iemand anders denkt. Dus behandelen we hier enkele opties: van robuuste tot klassieke designs en smartwatches die vierkant of rond zijn.

Apple Watch Series 7

Apple introduceerde in november 2021, met de release van hun Series 7, hun allersnelste en grootste smartwatch tot nu toe. De uitgebreide gezondheidsfuncties in deze vierkante smartwatch passen perfect om de pols van elke serieuze sporter of fervente outdoor liefhebber. Het omvat een slaap en workout tracker, stappenteller, hartslag- en O2 bloedmeter. Apple bracht deze Series 7 als een heel serieuze accessoire op de markt. Dit speciaal voor al die stijlvolle en gezondheidsbewuste mannen!

Garmin Fenix 6X Pro Solar

Deze ‘mobiele zonne-aanbidder’ is één van de mannelijkste en stijlvolste smartwatches die er op dit moment verkrijgbaar is. Het bevat een behoorlijk 1.4 inch scherm die de mogelijkheid heeft om voor een extra power boost energie van de zon te benutten. Het biedt niet alleen een geavanceerde hartslag- en slaapmeting, maar het kan jou alsmede bij een hoogte acclimatisatie assisteren. Het biedt daarnaast geavanceerde trainingsfuncties, zoals een tempo advies en op maximaal zuurstofverbruik gebaseerde schattingen voor inspanning.

Het is vooral een geweldige robuuste, ronde smartwatch voor skiërs, aangezien je ermee van meer dan 2.000 vooraf geladen resort kaarten op onze aardbol kunt genieten. Het beschikt tevens over een perfecte kwaliteit bescherming tegen water, schokken en temperatuur. Plus het heeft een batterijduur van 21 dagen!

Samsung Galaxy Watch4

Samsung is een topper in de high-end smartwatch industrie. Het allernieuwste topmodel is de Samsung Galaxy Watch4. Met haar strakke lijnen en een elegante uitstraling, is dit ronde model in 4 stijlen verkrijgbaar. Het opladen vindt draadloos plaats en het bevat een zeer intuïtief touchscreen. Dit tophorloge combineert tal van interessante functies en levert absoluut een eersteklas smart functionaliteit aan.

Het biedt namelijk een fitnesstracker en hartslagmonitor. Daarnaast heeft het een dagelijkse assistent en is het evenzo compatibel met apps van derden zoals Uber, Strava (een sociaal netwerk voor atleten) en Spotify. Deze hypermoderne Galaxy Watch4 is ongetwijfeld één van de beste luxe smartwatches op de markt voor modieuze tech liefhebbers.

Montblanc Summit 2 

De Montblanc Summit 2 scoort absoluut hoog in de ranglijst van luxe smartwatches. Dit voornamelijk vanwege het klassieke ronde ontwerp dat een zeer verfijnde stijl uitstraalt. Dit hoogwaardige uurwerk met een rond Amoled scherm zou je ook zo voor een traditioneel horloge aan kunnen zien. Het zal hierdoor ook niet misstaan wanneer het met een heel formele outfit gecombineerd wordt.

Ondanks dat het wel enkele fitness functies aanbiedt, kan het zeer zeker niet al die activiteiten tracken zoals de Fenix ​​6 dat wel kan doen. Er zijn desondanks verschillende applicaties te gebruiken, waaronder een wereldtimer, timeshifter en app met reisinfo. Daardoor is deze Montblanc Summit 2 heel handig voor al die mannelijke reizigers die graag een verfijnde smaak willen showen.

Breitling Exospace B55 Connected

Als laatste behandelen we nog de prachtige Breitling smartwatch die in een ronde zwarte titanium behuizing wordt geleverd. Dit traditioneel ontworpen horloge levert vooral functies waar duikers en luchtvaart specialisten dol op zullen zijn. Het is waterbestendig tot 100 meter en is voorzien van timer markeringen die je voor een duik in het water of vlucht in de lucht nodig hebt.

De term ‘Connected’ in haar naam verwijst naar Bluetooth, dat, in combinatie met een iOS of Android smartphone, een wereld aan extra functies opent. Er worden op deze wijze immers allerlei meldingen weergegeven. Houd er echter goed rekening mee dat deze smartwatch slechts een teentje in de smartwatch poel dipt. Waarbij al haar verbonden functies ook allemaal op maat voor Breitling in Zwitserland geprogrammeerd zijn. Er is echter wel maatwerk mogelijk.

Deze Breitling kan trouwens tot twee maanden op een enkele lading meegaan, dit afhankelijk van hoeveel jij van haar functies gebruik maakt. En dan met name het gebruik van het verlichte display en de Bluetooth interactie.

Je houd misschien ook van..