Vrije tijd

De leukste blogs over mannenmode

Er zijn op het internet talrijke blogs te vinden waarmee er voor iedereen wel een wereld aan bijzondere en interessante informatie opengaat. Zo zijn er ook vele blogs over mode te vinden. En hoewel deze met name door de damesmode gedomineerd worden, zijn er gelukkig ook specifieke blog sites over mannenmode te vinden. Speciaal voor de modieuze man van vandaag hebben we hier een lijstje van wat fijne fashion blogs sites. Of misschien voor de partner ervan, die zijn of haar man helpt deze zo modieus mogelijk aan te kunnen kleden!

Onlinekleding.nl

Laten we de lijst met onlinekleding.nl beginnen. Dit is naar eigen zeggen een mannenmode blog die inspiratie voor iedere kledingstijl en gelegenheid biedt. En wat onlinekleding.nl verder heel bijzonder maakt, is de mogelijkheid om in één oogopslag de prijzen van meer dan 100 verschillende mode aanbieders te vergelijken!

Menfacts.nl

Ondanks dat menfacts.nl een algemene mannen blog site is, bevat het een heel uitgebreide modeafdeling met heel interessant mannenmode nieuws. Hierin vind je niet alleen nieuws over de laatste trends voor mannenkleding, maar ook diverse tips om jou als man nog beter aan te kleden.

Mannenstyle.nl

Mannenstyle.nl is volgens hun eigen woorden dé blog over herenfashion, lifestyle, elektronica en nog heel veel meer. Juist daarom houden zij de allerlaatste herenmode trends nauwgezet in de gaten en delen ze dit vervolgens met jou in de blogartikelen. Heel handig is trouwens ook hun uitgebreide overzicht van de leukste Nederlandse kleding webshops.

Suitableshop.nl

Suitable is een herenmodezaak die naast hun eigen webshop, met hun eigen label en 75 andere merken, ook een eigen suitableshop.nl modeblog bijhoudt. Aangezien Suitable al meer dan 20 jaar een expertise heeft op het gebied van duurzame, kwalitatieve herenmode  kan je daar heel nuttige informatie over de actuele mannenmode terugvinden.

Menswearstyle.co.uk & permanentstyle.com

Als jij je heel redelijk in de Engelse taal kan redden, dan zou je ook eens naar deze twee wel heel bekende en populaire Engelstalige mannenmode blogs willen kijken. Het online menswearstyle.co.uk magazine is een must-read fashion platform. Deze modeblog is daardoor dan ook een wel heel bekende naam onder experts, ontwerpers en modeliefhebbers geworden.

De permanentstyle.com is een Britse autoriteit over alles wat met herenmode, herenkleding en stijl te maken heeft. Deze blog bevat veel interviews met spraakmakende ontwerpers die jou eveneens zouden kunnen helpen om voor jou de allerbeste look te vinden.

Maar er zijn nog veel meer mannenblogs!

En dan zijn er verder nog vele universele mannenblogs met een eigen fashion afdeling:

  • Man-man.nl is een online magazine speciaal voor de moderne man. Dit mannenblog staat bol met stijlvolle outfits en tips om de modieuze man er nog aantrekkelijker uit te laten zien.
  • The-dad.com is een unieke blog site die allerlei nieuws en informatie over alle goede dingen van het vader zijn aanlevert. Dus om evenzo een modieuze papa te zijn.
  • Op mensgoodlife.nl vind je allerlei lifestyle nieuws voor mannen. Dit is volgens hun website hét lifestyle platform voor de moderne Nederlandse man!
  • Mannenenzo.nl is een echte blog voor mannen! Je leest hier niet alleen van alles over sport en auto’s maar ook fashion nieuws, speciaal op mannen gericht.
  • Ook bij thedudes.nl kun je voor fijne fashion tips voor de moderne man terecht. Dit kan om mode accessoires of andere interessante onderwerpen gaan. Zelf vinden zij dat ze hét mannenblog van Nederland hebben. Dit laten we echter maar aan jou over om objectief te beoordelen!